Familie Smits Familieshoot

Regelmatig heeft ’t  Pagthuys fotografie een familieshoot.
Dit album bevat alle geselecteerde foto’s van zo’n sessie.

Klik op een foto om deze volledig te zien en om door de hele galerie te kunnen bladeren.
Onderaan deze pagina staat beschreven hoe u deze  foto’s kunt bestellen.

Bovenstaande foto’s kunt u compleet of per losse foto bestellen. Hieronder geven wij enkele populaire voorbeelden van de mogelijke materialen, formaten en tarieven. Vraag gerust naar alles wat u er niet bij ziet staan.
Houd rekening met de vaste kosten en kortingen zoals genoemd onder “Algemeen” en lees ook de F.A.Q.

Fotosessie:

Een fotosessie kost € 20,00 en duurt gemiddeld een half uur tot een uur. We kijken niet op een minuutje en nemen, voor zover onze agenda dat toelaat, de tijd die we nodig hebben om tot een mooi aantal geslaagde foto’s te komen. Zeker kleine kinderen moeten vaak eerst wat ‘acclimatiseren’. Soms zijn ze fototechnisch het best vast te leggen als ze fris met de shoot beginnen en soms pas nadat ze een beetje aan alles gewend zijn. Wij laten ons dicteren door de situatie en hebben daarbij natuurlijk ook onze trucjes om iedereen leuk en spontaan op de foto te krijgen.

Afdrukken:2015-03-13_tPagthuys_005-6

€     9,99 Glossy glans afdruk op Fuji Digital Professional DP II fotopapier – formaat 13×18 cm
€   19,99 Glossy glans afdruk op Fuji Digital Professional DP II fotopapier – formaat 20×30 cm
€   29,99 Glossy glans afdruk op Fuji Digital Professional DP II fotopapier – formaat 40×60 cm

€   65,95 Hoogwaardig UV-bestendig topkwaliteit Canvas – formaat 50x50x3 cm
€   79,95 Hoogwaardig UV-bestendig topkwaliteit Canvas – formaat 60x90x3 cm

€ 110,95 Kleurecht topkwaliteit Whitewash Vurenhout – formaat 40x60x2+2cm
€ 113,95 Kleurecht topkwaliteit Whitewash Vurenhout – formaat 50x50x2+2cm

 • Bovengenoemd zijn slechts enkele voorbeelden. Wij kunnen bijna elk gewenst formaat leveren en tegenwoordig ook op een grote diversiteit aan materialen. Tarieven van andere formaten of afdrukken op andere materialen en natuurlijk onze prachtige fotoboeken leveren wij op aanvraag.

Fotoalbums:

Onze zeer luxe fotoalbums hebben standaard vlakliggende pagina’s zonder lelijke vouwen of naden. Uw album wordt op echt fotopapier belicht, waardoor kleuren extra mooi en sprankelend zijn. Elk album heeft standaard een hardcover en bevat geen logo’s of barcodes. De fotokaft is bovendien extra gecoat waardoor zowel de kaft als uw album extra beschermd zijn.
Een speciaal voor u samengesteld luxe fotoalbum van € 299,- bevat standaard: 24 pagina’s, een inhoud van 12 tot 36 foto’s en een coverfoto. Op een gelijktijdig besteld duplicaat album ontvangt u 50% korting.

 • Een fotoalbum in het formaat 30x30cm en 30x45cm kunt u nog completer maken met een luxe bewaarbox. Onze bewaarbox is zowel een elegante geschenkverpakking als een mooie manier om uw album in te bewaren. Deze bewaarbox kost € 20,- en is verkrijgbaar in antraciet of (gebroken) wit.

 

Digitaal:

€ 49,00 Hoge resolutie fotobestand / U krijgt 75% korting wanneer u 10 of meer hoge resolutie fotobestanden tegelijk bestelt!

 • Vraag ons een offerte wanneer u uw volledige photoshoot digitaal als hoge resolutie fotobestanden wilt ontvangen.

Collages:

€ 10,00 Collages van 3, 4 of 5 studiofoto’s (inclusief 2 correctieronden) plus € 8,99 per geselecteerde foto.

Algemeen:

€    4,99 Handelingskosten per bestelling

Voor grote bestellingen leveren wij graag een offerte op maat.

 • Alles in deze aanbieding is geldig tot drie maanden na publicatiedatum!
 • Dit album is tot en met 13 maart 2015 alleen zichtbaar met wachtwoord. 

On line bestellen gaat in drie eenvoudige stappen:

 1. MAIL de volledige fotonummers en PER FOTO HET GEWENSTE FORMAAT naar bestel@tpagthuys.nl
 2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een mail retour met de factuur inclusief uw volledige bestelling TER CONTROLE.
 3. NA ONTVANGST VAN UW BETALING wordt de bestelling verwerkt en kunt u uw afdrukken binnen 2 weken ophalen en/of worden uw digitale bestanden binnen 2 werkdagen aan u verzonden.

Bezoek ook onze fotografie site: fotografie.tpagthuys.nl


F.A.Q.:

 • Alle foto’s in deze galerie zijn voor internetgebruik verkleind. De afdrukken worden vanzelfsprekend van onze originele zeer hoge resolutie foto’s gemaakt.
 • Het watermerk door de foto’s dient ter bescherming van onze auteursrechten en voor herkenbaarheid bij gebruik voor promotie van ’t Pagthuys fotografie. Dit watermerk staat uiteraard niet op uw afdrukken. Onze excuses voor deze noodzakelijke maatregel.
 • Een door u goedgekeurde collage wordt een hoge resolutie foto op zichzelf, die u vervolgens tegen onze normale tarieven, op elk gewenst formaat en materiaal kunt laten afdrukken. 
 • Een vierkante foto van 10×10 cm wordt afgedrukt op het formaat 10×15 cm met aan twee kanten een wit vlak. Alle grotere formaten worden wel standaard bijgesneden. Panorama foto’s worden altijd afgedrukt met boven en onder een wit vlak. 
 • Op verzoek kunnen wij uw foto’s ook in zwart-wit of sephia afdrukken. Wij kunnen hier desgewenst een voorbeeld publiceren.
 • Voordat u een definitieve keuze maakt, kunt u op afspraak de foto’s bij ‘t Pagthuys zelf op groot formaat in hoge resolutie bekijken.
 • Geselecteerde foto’s kunnen voor promotie van ’t Pagthuys fotografie worden gebruikt.
 • Heeft u vragen bezoek dan de volgende link voor onze gegevens: fotografie.tpagthuys.nl/contact

Smits2015

Met veel enthousiasme en grote zorg heeft ‘t Pagthuys fotografie uw foto’s gemaakt. Ons streven is om u creatief interessante en kwalitatief hoogwaardige producten te bieden tegen concurrerende prijzen. Natuurlijk horen wij graag wat u van de fotosessie en de uiteindelijk afgeleverde resultaten vindt.  Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen wanneer u een berichtje in ons gastenboek wilt achterlaten.

Comments are closed.