Gastenboek


Laat ook een berichtje achter in ons gastenboek


Met veel enthousiasme en grote zorg heeft ’t Pagthuys fotografie uw foto’s gemaakt. Ons streven is om u creatief interessante en kwalitatief hoogwaardige foto’s te bieden tegen concurrerende prijzen. Natuurlijk horen wij graag wat u van de fotosessie en de uiteindelijke foto’s vindt.  Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u hier een berichtje in ons gastenboek wilt achterlaten.

11 Responses to Gastenboek

 1. Danielle van Straalen says:

  Super fotograaf in een relaxte sfeer. Prachtige foto s gemaakt van ons gezin.
  Supertevreden. Aanrader !

 2. Met ons “oorspronkelijke”, maar gebroken gezin een familieshoot gedaan.
  John wist ons allemaal op ons gemak te stellen in een fijne ongedwongen huiselijke sfeer.
  De snelle communicatie en bereikbaarheid waren erg prettig.
  We zijn heel tevreden over het resultaat.
  Als we weer iets dergelijks willen komen we zeker terug en raden ’t Pagthuys iedereen aan.

 3. Noraly says:

  Wij hebben al meerdere malen een fotoshoot bij John mogen meemaken.
  De sfeer is enorm ontspannen en professioneel. Hij nam ook alle tijd voor ons en stelde onze kids op hun gemak. En de foto’s zijn zo mooi geworden. Als we nog een shoot moeten doen dan gaan we zeker terug naar John.

 4. Mandy says:

  Foto’s zijn super geworden. Helemaal blij mee. Ook de foto die je hebt bewerkt, waar er eerst 5 mensen op stonden om daar 3 uit te halen en daarvan opnieuw een mooi portret te maken. Dank je wel.

 5. Sandra says:

  Bedankt voor de superleuke fotosessie met onze familie, heel mooi om te zien hoe jullie het goed kunnenn regisseren en oog hebben voor een mooi plaatje! Ook erg leuk hoe jullie met de kinderen omgingen en hen aan het lachen wisten te krijgen. De foto op hout vond ik het mooiste! Leuk idee en een aanrader!

 6. Ilse de Haan says:

  Wauw!! Echt super blij met onze foto’s! De foto op steigerhout laten afdrukken is een aanrader. Foto’s krijg een mooi plekje. Bedankt John en Saskia voor het gezellige en professionele foto-uurtje!

 7. Audrey Veltman-Visch says:

  Wat een prachtige foto’s zijn er gemaakt van onze dametjes.Ontzettend bedankt voor deze mooie en ongedwongen fotoshoot.En dat met een dame in een lastige leeftijd van het niet stil zitten of staan.Is het prima gelukt.Een absolute aanrader!!

 8. Marissa van Dinter says:

  Lieve mensen, ongedwongen sfeer en mooie foto’s!

 9. Manon says:

  Leuke fotoshoot met mijn dochter gehad en super mooie foto’s! Ook met een dochter van anderhalf die niet stil blijf staan is het gelukt meerdere mooie foto’s te krijgen. Echt een aanrader!

 10. miranda de wit says:

  Harstikke leuke en mooie foto’s

 11. Danielle klaasing says:

  Ontzettend leuke foto’s in een ongedwongen sfeer. Echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.