Newbornshoot

Regelmatig heeft ’t  Pagthuys fotografie een Newbornshoot.
Dit album bevat alle geselecteerde foto’s van zo’n sessie.

Klik op een foto om deze groter te bekijken en om door de hele galerie te kunnen bladeren.

Een newbornreportage wordt bij voorkeur gepland in de eerste 2 weken na de geboorte (of na de uitgerekende datum), dus wanneer je baby tussen de 4 en 14 dagen oud is. De baby slaapt dan veel, is nog erg flexibel, en vindt het prettig om in geborgen houdingen te liggen en kan dus makkelijk op die wijze gefotografeerd worden. Wil je zeker zijn van een afspraak, neem dan tijdens je zwangerschap al contact op om een voorlopige datum vast te zetten.

Tijdens de shoot wordt ruimschoots de tijd genomen om de baby comfortabel te fotograferen. Meestal draagt een badje of een voeding hier positief aan bij. Wanneer een baby slaapt, kan deze eenvoudig in positie gelegd worden zonder dat de baby daar eigenlijk wat van merkt. Een newbornreportage kan na anderhalf uur al klaar zijn, maar duurt het inslapen wat langer, of moet er tijdens de reportage gevoed worden, dan nemen we daar gewoon de tijd voor en duurt de sessie wellicht drie uur. Ook worden ouders, broertjes en zusjes vanzelfsprekend betrokken bij de reportage. Niets moet natuurlijk, maar trek degene die samen met de baby op de foto wil bij voorkeur neutrale effen kleding aan, zoals wit, zandkleurig of grijs. Voor de mooiste foto’s met natuurlicht zal in de woning de lichtste en comfortabelste plek worden gezocht, zoals de woonkamer of de ouderlijke slaapkamer.
Een newborn sessie bij jou thuis:
 • Een newbornreportage is alleen thuis mogelijk wanneer er een ruimte in huis met voldoende daglicht beschikbaar is.
 • Zorg dat de ruimte waarin gefotografeerd wordt, goed verwarmd is. Zet de verwarming gerust op 26 graden.
 • Geef de baby vlak voor de reportage voeding en/of een lekker warm badje, en doe daarna alleen een luiertje om en een wikkeldeken.
 • Zorg dat er geen bezoek tijdens de fotoreportage is. Hoe rustiger, hoe beter en des te sneller we klaar zijn.
Een newborn sessie in onze studio:
 • Wij hebben vintage attributen, mutsjes en andere accessoires om schattige foto’s te maken, maar eigen attributen zijn natuurlijk ook altijd welkom en bruikbaar.
 • Doe de baby eerst lekker in bad en geef daarna de voeding vlak voordat jullie naar de studio komen
 • Doe kleding aan die makkelijk uitgetrokken kan worden, zodat we met een slapende baby kunnen beginnen.
Een newbornreportage is elke cent waard. De periode is uniek, zo voorbij en zo’n sessie kan nooit meer overgedaan worden. Om zeker te zijn van een afspraak kun je het beste tijdig reserveren!
 • Vaste sessieprijs vanaf € 125,- (2 tot 3 uur)
 • Online eigen bestelpagina met minimaal 25 foto’s
 • Inclusief 3 afdrukken van 13x18cm
 • Nabestellen mogelijk
 • Bij reserveringen werken wij met 50% aanbetaling.
 Heeft u andere wensen, dan kunnen we een arrangement op maat leveren. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven via: info@tpagthuys.nl

Comments are closed.